voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Betalen

Bij Little Soho kunt u veilig online betalen via iDEAL, PayPal, Mastercard, VISA, American Express, AfterPay en Mister Cash (België).

Betaalmethode Land Betaalkosten
iDEAL Nederland gratis
Creditcard: Visa, Mastercard en Amex Nederland en België gratis
Paypal Alle landen gratis
AfterPay Nederland en België gratis
Onder Rembours (contant betalen bij aflevering) Nederland € 18,35
Ban contact / Mister Cash België gratis
Overboeking per bank Belgié gratis

Voor online betalingen met iDEAL en creditcards maken wij gebruik van de beveiligde online betaalsystemen van Buckaroo en PayPal. Het betalen via Buckaroo en PayPal is extra veilig omdat uw rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer u online betaalt.

Direct veilig online betalen met ideal (Nederland)

iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij Postbank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

» Meer informatie over online betalen via iDEAL

Betalen met visa, mastercard en american express

Via Buckaroo kunt u direct veilig online betalen met uw creditcard van VISA, MasterCard of American Express. Buckaroo biedt daarbij optimale bescherming van uw gegevens door gebruik van Verified by VISA en MasterCard SecureCode.

» Meer informatie over online betalen met VISA 

» Meer informatie over online betalen met MasterCard

» Meer informatie over online betalen met American Express

Betalen met paypal

Met PayPal kunt u direct veilig online betalen via uw tegoed of uw aan PayPal gekoppelde betaalrekening of creditcard.

» Meer informatie over online betalen met PayPal

Betalen met afterpay

Als je kiest voor AfterPay ontvang je altijd eerst je bestelling thuis en heb je daarna 14 dagen de tijd om te betalen.

Wanneer je kiest voor achteraf betalen via AfterPay, dan voert AfterPay het volledige achteraf betaalproces uit vanaf het moment dat je de bestelling hebt geplaatst op de website. Je ontvangt per mail een digitale acceptgiro van AfterPay met het verzoek om je bestelling te betalen.

Vooraf - ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro - voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

» Meer informatie over achteraf betalen met AfterPay