10x onze beste Valentijnscadeaus!

Of je het begrip Valentijnsdag nu commerciële onzin vindt of je je er al weken op verheugt, een cadeau van je geliefde krijgen is nooit verkeerd. Hoogste tijd dus om de mannen eens een duwtje in de juiste richting te geven 😉 Onze editors selecteerden een top 10 cadeaus om verliefd op te worden en te blijven. Heren, lezen jullie even mee? 

Just Franky ketting Heart(s)

De 14 karaats gouden kettinkjes van de Iconic collectie van Just Franky vinden wij toch wel één van de meest romantische cadeaus om te krijgen. De kettingkjes met één of twee hartjes zijn al helemaal sweet.

1valentijn-justfranky-necklace

Shop de sieraden van Just Franky hier

Essentiel Neverever pantalon 

Kisses everywhere! Hoe leuk is deze broek met lipjes print van Essentiel Antwerp? Vergeet je lief niet te attenderen op de juiste broekmaat om echtelijke ruzies te voorkomen. 

2-valentijn-essentiel-lips-pants

Shop pantalon Neverever van Essentiel Antwerp hier

Furla Metropolis mini pink 

Voor wie de gewilde Furla Metropolis mini bag nog niet in haar bezit heeft: zet hem bovenaan je wish list! Deze zachtroze minitas is precies groot genoeg voor je lippenstift, een kleine portemonnee, je sleutels en je telefoon. Ideaal voor een dagje shoppen of een avond uit! 

3-valentijn-furlametropolis

Shop alle Furla Metropolis mini bags hier

Dante 6 sjaal met print 

Een mooie sjaal is altijd een goed cadeau. Deze lichte wollen sjaal van Dante 6 heeft een speelse print in frisse voorjaarskleuren. Dankbaar zul je zeker zijn, want deze wil je iedere dag dragen. 

10-valentijn-dante6-scarf

Shop deze sjaal uit de nieuwe collectie van Dante 6 hier

Zoe Karssen sweater Boyfriend 

Is je geliefde een wielrenner? Een motorrijder? Of pakt hij braaf iedere dag de fiets naar zijn werk? Dan vind hij deze sweater vast leuk om te geven. Mooi met jeans en een leren bikerjack voor als jullie samen op pad gaan. 

7-valentijn-zoekarssen-sweater

Shop deze Zoe Karssen sweater hier

Sunday In Bed badjas 

Sunday In Bed is onze nieuwste aanwinst op het gebied van luxe loungewear. Deze badjas heeft de perfecte lengte en is gemaakt van heerlijk zachte badstof. Ideaal voor een ontspannen zondag samen. 

9-valentijn-sundayinbed-bathrobe

Shop de nieuwe collectie van Sunday In Bed hier

Varley sport setje

Mannen geven graag praktische cadeaus en in het geval van dit sportsetje vinden wij dat helemaal prima! De print is zo mooi dat deze set ook niet misstaat tijdens een after-workout koffiedate. 

5-valentijn-varley-sportpants

Shop de luxe sportkleding van Varley hier

Love Stories lingerie

Een nieuw lingeriesetje is natuurlijk altijd welkom. Deze kanten bralette van Love Stories is romantisch maar toch sportief dankzij de zwart-wit gestreepte band. Kies voor de bijpassende hipster of mix juist met een van de Love Stories slips met print. 

6-valentijn-lovestories-lingerie

Shop de nieuwste collectie lingerie van Love Stories hier

Voluspa geurkaars Champagne Rose

Een cadeau voor jezelf waar manlief stiekem zelf ook blij mee mag zijn. Het huis ruikt namelijk heerlijk na het ontsteken van deze prachtige geurkaars van Voluspa. Voor wie niet van Champagne Rose houdt (kunnen we ons bijna niet voorstellen, maar toch) heeft Voluspa nog veel meer heerlijke geuren. 

8-valentijn-voluspa-candle

Shop de kaarsen en diffusers van Voluspa hier

Miccy’s oorbellen Crystal Drops 

Máxima is fan en niet zonder reden: de oorbellen van Miccy’s zijn prachtig! Super bij een Little Black Dress naar een romantisch diner voor twee, maar ook heel leuk als blikvanger bij een casual look. 

4-valentijn-miccys-earrings

Shop de Crystal Drops oorbellen van Miccy’s hier

Op zoek naar een mooi cadeau voor een vriendin? Of inspiratie nodig voor je eigen wish list? Neem eens een kijkje in onze gift boutique