How to wear: the all-time favourite shearling coat

November betekent: tijd om je leren jasje te vervangen voor een échte winterjas. Het is natuurlijk fijn om een winterjas te scoren die helemaal on-trend is op dit moment, maar een goede investering die winter na winter overleeft is ook geen overbodige luxe. Voor iedereen die graag een jas heeft die super warm en van geweldige kwaliteit is, is daar de lammy coat! 

De lammy coat is stiekem al jaren één van onze favorieten. Deze ultra-warme jas bestaat uit een leren buitenkant en heeft een zachte schapenvacht aan de binnenkant. Deze twee materialen zijn natuurlijke en duurzame producten, die samen zorgen voor een isolerende werking, waardoor je zelfs de koudste wintermaanden met gemak trotseert. Een groot voordeel aan de lammy coat is dat hij heel lang meegaat. Als je zuinig bent op de jas en hem goed verzorgt met speciale leerreiniging, kun je er zelfs tientallen jaren plezier van hebben. Dat de jas door de jaren heen nog steeds een grote musthave is, bewijst natuurlijk zijn succes.

Favorieten van onze editors zijn de lammy’s van Arma en Patrizia Pepe. Deze merken hebben de jas in bruin en zwart. Of je nu graag kiest voor een all black look, of je outfit naar een hoger niveau tilt met de klassieke bruine lammy: stijlvol en warm blijf je gegarandeerd met deze heerlijke jas. Wij laten je drie manieren zien om de lammy coat te combineren. 

Hoe combineer je de lammy coat: Country Chic

untitled-3

Arma lammy coat | 7 for all Mankind jeans | Ba&Sh blouse | Catarina Martins laarzen

Denim en camel is een perfecte match. Breng het countrygevoel terug en combineer een lammy coat met denim items.

Hoe combineer je de lammy coat: All-black Beauty

untitled-4

Arma lammy coat | Aaiko top | Ruby Tuesday legging | Atos Lombardini laarzen

All-black is altijd een goed idee! Maak je zwarte look compleet met een lammy coat in dezelfde kleur en ga stijlvol de deur uit.

Hoe combineer je de lammy coat: Folkloric Fall

untitled-2

Arma lammy coat | Hale Bob jurk | Maluo laarzen

Creëer een verrassende look door je lammy coat te combineren met een maxijurk en rock de folkloric trend van dit seizoen. 

Geinspireerd geraakt? Shop al onze lammy coats online

 

[mc4wp_form id=”1511”]