How to wear: Hoe combineer je leer naar je werk?

Leer naar kantoor? Als het aan ons ligt wel! Zowel leren kokerrokken als leren broeken als leren jurken kunnen hele chique office items zijn, mits je ze goed combineert. Hoe je dat doet vertellen we je in deze blog. 

1. Hoe draag je de leren broek naar je werk?

 

De leren broek straalt klasse en power uit en laat dat nou net zijn wat we zoeken in een kantooroutfit. Combineer de leren broek met een hooggesloten top, bijvoorbeeld een coltrui, want een (te) laag uitgesneden hals kan ordinair ogen bij deze look. Speel met lange jassen en korte blazers en werk zoveel mogelijk met verschillende laagjes en texturen. Klassieke leren enkellaarzen in een basiskleur staan prachtig onder de leren broek.

shop leren broeken

2. Hoe draag je de leren jurk naar je werk?

Deze look is de meest gewaagde uit dit rijtje en hij is dan ook het meest geschikt voor een wat creatiever kantoor of voor de Casual Friday. De leren jurk combineren wij het liefst met platte schoenen en voor een mooi contrast voeg je een lang gebreid vest of een sjaal toe. Houdt deze look rustig en overdrijf niet met sieraden en accessoires. Met de leren jurk ben je verzekerd van een opvallende look. Arma leder heeft de mooiste leren jurken in de collectie. 

shop arma

3. Hoe draag je de leren rok naar je werk?

De kokerrok is een echte office klassieker en de leren variant is minstens zo chic. Kies voor een klassieke top die je vervolgens helemaal in de kokerrok draagt. Een strakke top of bodyblouse is het handigst bij een strak model rok. Een streepje, een subtiele V-hals of een kanten randje staat heel stijlvol bij deze look. Ook hier kiezen wij het liefst voor leren enkellaarzen voor een wat stoerder geheel. By Malene Birger heeft de perfecte lamsleren kokerrok standaard in de collectie. 

shop leren rokken

Onderdeel van de serie:

How to wear

Bekijk de serie