voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Retourneren & Ruilen

Heeft u uw bestelling ontvangen, en wilt u iets terugsturen en/of ruilen? Geen enkel punt, vraag dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een retournummer aan bij de klantenservice via het online retourformulier.

Alle artikelen kunnen altijd geretourneerd worden en u ontvangt altijd uw geld terug (of als u wilt een tegoedbon), ook als het een afgeprijsd artikel uit de sale of outlet betreft. 

 

RETOUR / RUILING AANVRAGEN
 
Vanaf het moment dat u uw bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft u het artikel / de artikelen veertien (14) dagen op zicht. Wanneer u niet tevreden bent over een artikel, kunt u het binnen deze zichttermijn ruilen of retour sturen.
 
Als u een retournummer heeft ontvangen, dient u het artikel / de artikelen binnen veertien (14) dagen aan ons terug te sturen. Lingerie en zwemkleding dient u om hygienische redenen altijd boven uw ondergoed te passen.
 
Indien u één of meerdere artikelen wilt ruilen voor een andere maat, dan kunt u een omruiling aanvragen via het online retouraanvraagformulier. De klantenservice van Little Soho checkt de beschikbaarheid van uw gewenste ruilmaat en reserveert deze vervolgens direct.
 
Na ontvangst van uw retour wordt deze kosteloos naar u verzonden. Er kan alleen geruild worden voor hetzelfde artikel in andere maat. Mocht uw gewenste maat niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij even contact met u op om dit te melden en kunnen wij desgewenst uw ruiling omzetten in een retour. 
 
 
Om een artikel te retourneren, moet u altijd in het bezit zijn van een retournummer. Dit nummer kunt u online aanvragen via Retour aanvragen. Wanneer u een retournummer heeft ontvangen, heeft u veertien (14) dagen de tijd om het artikel aan ons terug te sturen.
 
Little Soho verzendt bestellingen boven de € 75 gratis binnen Nederland en België. De kosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor uw eigen rekening. Wij raden aan om uw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt u namelijk een verzendbewijsje en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace. De kosten hiervan bedragen € 6,95.
 
* De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30 bereikbaar. In het weekend is de klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Wel kunt u altijd een mail sturen naar info@littlesoho.com. 
 
Na ontvangst van uw retour in goede orde, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van uw retour terug op uw rekening (verzendkosten worden niet vergoed). Terugbetaling vindt automatisch via de rekening / betaalmethode waarmee de originele betaling is gedaan. 
 
 
Indien u een artikel wilt retourneren, dient u de volgende punten aan te houden:
 
Vraag online een retour aan bij de klantenservice. 
U ontvangt per e-mail een retournummer en instructies voor de retourzending.
Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.
Afhankelijk van uw wens ruilen wij het artikel / ontvangt u het aankoopbedrag terug / ontvangt u een shoptegoed ter waarde van het aankoopbedrag. 
 
RETOURADRES
Little Soho
De Huufkes 92
5674 TM Nuenen
NEDERLAND
 
Belangrijk! 
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:
  • De zending dient voldoende gefrankeerd én van een geldig retournummer voorzien te zijn. Wij raden u aan om uw retour altijd als postpakket te versturen.
  • Het artikel dient / de artikelen dienen in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn. 
  • Het artikel dient / de artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.
  • Wij crediteren geen beschadigde en/of gebruikte artikelen. 
 
Een onaangemelde retourzending of een retourzending zonder retournummer en/of waar geen (toereikende) portokosten voor is voldaan, wordt niet door ons in ontvangst genomen en gaat per omgaande retour naar de afzender. Eventuele kosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.
 
Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking/seal beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender. 
 
Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we u dit z.s.m, doch uiterlijk binnen 48 uur aan de klantenservice te melden. 
 
De kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening, en worden derhalve niet door Little Soho vergoed. Wij raden aan om uw retour als pakket via PostNL te verzenden. Dan ontvangt u namelijk een verzendbewijsje en is uw pakket altijd traceerbaar via track & trace. De kosten hiervoor bedragen € 6,95.
 
Voor verkeerd geleverde / bij ontvangst beschadigde artikelen geldt een uitzondering. In dit geval worden de kosten voor het retour sturen uiteraard wel door Little Soho vergoed. Hetzij via het toesturen van een pakketzegel, of door het terugstorten van de bezorgkosten op uw rekening.
 
Indien u regelmatig bij Little Soho bestelt, of al iets nieuws op het oog heeft, kunt u het aankoopbedrag van uw retour ook als tegoedbon ontvangen. U ontvangt dan een persoonlijke code die u bij het afrekenen van een nieuwe bestelling kunt gebruiken. Een tegoedbon is 1 jaar geldig en dient in 1x besteed te worden. Tegoedbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.